Γεννήθηκε στην πόλη των Γρεβενών. Παράλληλα με τις σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εργάστηκε στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών. Κατά την περίοδο εκείνη ο χώρος του Τελλόγλειου ήταν αφιερωμένος στη σχέση της Τέχνης με το Φαγητό.
Οι ώρες μπροστά στα έργα του Κλώντ Μονέ, του Θεόφιλου και οι πορσελάνες της Αλίκης Τέλλογλου, σχημάτισαν μέσα του τα υλικά ενός δρόμου που στη συνέχεια άρχισε να πρωτοχαράζει σε κουζίνες μικρών ξενοδοχείων.
Ακολούθησε στη συνέχεια μια μη προσχεδιασμένη διαδρομή εκπαίδευσης, εργασίας και αναζητήσεων σε κουζίνες ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα.
Με τη μαγειρική, ήθελε να μαθαίνει και να αποτυπώνει τους τόπους. Η μαγειρική του έγινε βαθιά προσωπική όταν πριν μία δεκαετία άρχισε να
χρησιμοποιεί τη φωτιά των ξύλων. Από την μαγειρική στη φωτιά των ξύλων και την ανάγκη για τα ταξίδια, γεννήθηκε και υλοποιήθηκε η ιδέα της Nomade et Sauvage.
Ο σύνθετος μαγειρικός και αισθητικός χαρακτήρας της ιδέας αυτής τον κρατά από το 2018 σε διαρκή κίνηση , μαγειρεύοντας και στήνοντας νομαδικάτραπέζια σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.